top of page

Hallo! Wij zijn

KSA Xaverius

kampvuur

Wij zijn een toffe en gemengde jeugdbeweging die elke zaterdag activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren van het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar. Onze lokalen zijn gevestigd in de Collegelaan te Borgerhout. Wij zijn in totaal met een honderdtal leden. Dat maakt ons een relatief kleine groep maar dat vinden we net wel fijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een eigen plekje krijgt en zich goed voelt binnen de groep. Die groep bestaat dit jaar uit vijf leeftijdsgroepen die we bannen noemen. Benieuwd naar deze bannen? Klik dan hier.

zakspringen

Onze enthousiaste leidingsploeg ontvangt de leden elke zaterdag van 14u tot 17u met open armen om ze daarna helemaal mee te nemen in de echte KSA-wereld. Zo'n zaterdag kan er als volgt uitzien: een supercool spel spelen met je ban, ravotten in het Rivierenhof, leren sjorren, samen een film kijken of de gekste waterspelletjes spelen. Doorheen het jaar gaan we wel eens samen op weekend. Ook sluiten we telkens ons fantastisch KSA-jaar af met een groot groepskamp. Dat valt trouwens elk jaar van 18 t.e.m. 28 juli voor de oudste leden en van 21 t.e.m. 28 juli voor de jongste leden.

Kortom, onze leidingsploeg zet zich elk jaar in om onze leden een zalige tijd te bezorgen. Wil je meer te weten komen over ons team of over onze activiteiten? Aarzel dan niet en neem verder een kijkje op onze website.

bottom of page